BejelentésMEG LEHET A VÉLEMÉNYÜNK A HALÁLRÓL?!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

BÁR A HALÁLT EL NEM KERÜLHETJÜK .

ÉS ELLENE SEMMIT SEM TEHETÜNK ,

DE A VÉLEMÉNYÜNK AZÉRT MEG LEHET RÓLA .


Ez a lap a nevével ellentétben nem a halálról szól. Hanem éppen arról hogyan lehetne megúszni a halált . A matematikai esélye, tekintve az eddig vizsgált anyagot szinte nulla , de lássuk be egy nagyon rövid idő intervallum amit megvizsgálhattunk , pontosabban azt, ami már az időben eltelt. A lap célja egy jó magyar szóval kifejezve „brain storming” még magyarabbul „öngerjesztő ötletbörze” . Lényege , hogy az üzenő dobozon keresztül mindenki el tudja küldeni a véleményét , az élményeit a témával kapcsolatban. A kifejezetten érdekes és különleges írásokat felteszem a honlapra , valamilyen még előre nem látható tematika szerint. Nem célom egy olvashatatlan adattömeg előállítása , ezért is próbálom szűrni, és áttekinthetővé tenni az írásokat . Azaz magamra vállalom a lap szerkesztését , így csak a lap profiljába illeszkedő és közölhető írásokat fogok feltenni , esetleg csak részleteket az írásból, ha az egész nem közölhető. Lényeges dolog hogy mindenki a saját gondolatait és véleményét írja meg. Az ókori bölcsektől származó többoldalas idézetekkel kár fáradni, Ők elég helyen kaptak eddig is publikációt . A több ezer éve élt bölcsek látnokok , de még Nostredamus is csak vízióiban láthatta a világvégét . A mi generációnknak nem kell látnoki képesség „kis szerencsével” a saját szemeivel láthatja majd a világ végét , ha ilyen „jól” haladunk. Ezért vagyunk kíváncsiak a ma élők véleményére , mert a mai kor problémáival nekünk kell szembe nézni, és megtalálni a megoldást.
Az ember várhatóan húsz éven belül eljut arra a pontra, hogy a géntérképnek és az őssejt terápiának , a szervek klónozásának köszönhetően valóban megteremtheti az örök életet. De közben bolygónkat élhetetlenné szennyeztük és egy elementális demográfiai robbanás elején tartunk.
Hogy , és főleg milyen megoldást, talál majd ezekre az ellentmondásokra a ma embere.Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Komor [ 2015-11-25 13:38 ]

Elkerülhető a teljes pusztulás, csak olvasd végig a következő blogot: http://spiritsofEridu.wordpress.comIDRACSAD [ 2009-07-10 11:54 ]

SZIA nagyon jó az oldal cserélhetnék linket http://idracsad.5mp.eu http://fenykapuja.gportal.hu/ ÁHI JÓGAIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!